Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Diskerud sliter med hoften

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Teddy Sheringham snur skuta

Trondheim (NTB): Rosenborg håper Mikkel Diskerud blir klar til kampen mot Leverkusen i europaligaen etter at han måtte avbryte onsdagens treningsøkt.

En vond hofte skaper trøbbel for «Mix», men medisinsk koordinator Haakon Schwabe i RBK tror likevel at midtbanespilleren blir klar til kampstart.

- Han gikk av trening i dag. Han har litt problemer med hoften sin, og det er noe vi jobber med. Men vi forventer at han blir med i morgen, sier Schwabe til NTB.

Tore Reginiussen har også vært usikker til møtet med tyskerne på Lerkendal. Midtstopperen er med i RBK-troppen, men spiller trolig ikke fra start.

- Han vurderes ikke som klar for 90 minutter, men han er en del av troppen, forteller Schwabe.

Rosenborg-laget blir offentliggjort halvannen time før kampstart torsdag. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus