Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Roald, Berit (Scanpix)

Tidligere idrettsprofil erkjenner overgrep

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

Bryter ut i latter av kompisens Godset-mobbing

Innrømmer seksuell omgang med slektning under 16 år.

Trondheim (NTB): En tidligere idrettsutøver erkjenner straffskyld for seksuell omgang med en slektning under 16 år, skriver adressa.no.

Rettssaken mot mannen startet i Sør-Trøndelag tingrett mandag. Mannen i 40-årene innrømmet straffskyld for to av tre punkter han er tiltalt for.

I september 2011 anmeldte det fornærmede familiemedlemmet mannen for overgrep. I juni ble den tidligere idrettsprofilen tiltalt for å ha gjennomført to samleier med den mindreårige jenta sommeren 2005. Hun var da 15 år gammel. Mannen erkjente forholdet i retten, skriver Adresseavisen.

Derimot erkjente ikke tiltalte straffskylde på punktet om at han skal ha skaffet seg seksuell omgang «etter å ha opparbeidet seg særlig tillit» hos jenta.

Tiltalte er ikke fra Trøndelag og er bosatt annet sted i landet. Han er også tiltalt for å ha hatt seksuell handling med barn under 16 år under særdeles skjerpende omstendigheter. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus