RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Roald, Berit (Scanpix)

Tidligere idrettsprofil erkjenner overgrep

Sist oppdatert:
Innrømmer seksuell omgang med slektning under 16 år.

Trondheim (NTB): En tidligere idrettsutøver erkjenner straffskyld for seksuell omgang med en slektning under 16 år, skriver adressa.no.

Rettssaken mot mannen startet i Sør-Trøndelag tingrett mandag. Mannen i 40-årene innrømmet straffskyld for to av tre punkter han er tiltalt for.

I september 2011 anmeldte det fornærmede familiemedlemmet mannen for overgrep. I juni ble den tidligere idrettsprofilen tiltalt for å ha gjennomført to samleier med den mindreårige jenta sommeren 2005. Hun var da 15 år gammel. Mannen erkjente forholdet i retten, skriver Adresseavisen.

Derimot erkjente ikke tiltalte straffskylde på punktet om at han skal ha skaffet seg seksuell omgang «etter å ha opparbeidet seg særlig tillit» hos jenta.

Tiltalte er ikke fra Trøndelag og er bosatt annet sted i landet. Han er også tiltalt for å ha hatt seksuell handling med barn under 16 år under særdeles skjerpende omstendigheter. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere