Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images / All Over Press

Torsdagens Premier League-rykter

Reisetips med annonselenker

De 9 beste hotellene i Bangkok

Oddsen med annonselenker

Nå er Milan på gang

Chelsea og Manchester United jakter på en ukjent 22-åring.

Torsdagens engelske aviser og nettsteder byr på syltynne rykter rundt søkkrike klubber, for å oppsummere det kort.

Chelsea og Manchester United er ifølge Talksport begge på jakt etter Igor Berezovsky, en 22 år gammel keeper som står i mål for Obolon Kiev på nest øverste nivå i Ukraina. Berezovsky skal ha tiltrukket seg storklubbenes oppmerksomhet med en rekke matchvinnende forestillinger.

En annen keeper, og litt mer kjent sådan, er Jack Butland i Birmingham. 19-åringen har allerede vært i Englands A-landslagstropp, og har representert sitt land på alle nivået fra U16 og opp. Nå er han aktuell for Everton, melder Daily Mirror.

Daily Mirror skriver at Rio Ferdinand kan komme til å dra tilbake til West Ham kommende sommer og siterer Hammers-bossen Sam Allardyce.

Vi liker ikke å gjengi ryktene fra Caugh Offside, for dette nettstedet skriver aldri noe med troverdighet, men ettersom det er tynt med stoff torsdag, gjør vi et det likevel. Arsenal skal angivelig være interessert i å hente angriperen André Schürrle fra Bayer Leverkusen i januar. Også midtbanespilleren Lewis Holtby i Schalke og spissen Heung-Min Son i Hamburg skal være av interesse for Arsenal.

Daily Mail melder at Manchester United har sluttet seg til den etter hvert store gruppen av klubber som speider på Wilfried Zaha, den 19 år gamle vingen i Crystal Palace.

Vi avslutter med at Liverpool ser ut til å hente HJK Helsinki-spissen Joel Pohjanpalo. Metro skriver at 18-råingen har fått et nytt kontraktsforslag, som han trolig aksepterer. Pohjanpalo har scoret 19 mål på 34 kamper for A-laget til HJK.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

comments powered by Disqus