Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images / All Over Press

Torsdagens Premier League-rykter

Shopping med annonselenker

Disse retrodraktene gir garantert ståpels

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

Chelsea og Manchester United jakter på en ukjent 22-åring.

Torsdagens engelske aviser og nettsteder byr på syltynne rykter rundt søkkrike klubber, for å oppsummere det kort.

Chelsea og Manchester United er ifølge Talksport begge på jakt etter Igor Berezovsky, en 22 år gammel keeper som står i mål for Obolon Kiev på nest øverste nivå i Ukraina. Berezovsky skal ha tiltrukket seg storklubbenes oppmerksomhet med en rekke matchvinnende forestillinger.

En annen keeper, og litt mer kjent sådan, er Jack Butland i Birmingham. 19-åringen har allerede vært i Englands A-landslagstropp, og har representert sitt land på alle nivået fra U16 og opp. Nå er han aktuell for Everton, melder Daily Mirror.

Daily Mirror skriver at Rio Ferdinand kan komme til å dra tilbake til West Ham kommende sommer og siterer Hammers-bossen Sam Allardyce.

Vi liker ikke å gjengi ryktene fra Caugh Offside, for dette nettstedet skriver aldri noe med troverdighet, men ettersom det er tynt med stoff torsdag, gjør vi et det likevel. Arsenal skal angivelig være interessert i å hente angriperen André Schürrle fra Bayer Leverkusen i januar. Også midtbanespilleren Lewis Holtby i Schalke og spissen Heung-Min Son i Hamburg skal være av interesse for Arsenal.

Daily Mail melder at Manchester United har sluttet seg til den etter hvert store gruppen av klubber som speider på Wilfried Zaha, den 19 år gamle vingen i Crystal Palace.

Vi avslutter med at Liverpool ser ut til å hente HJK Helsinki-spissen Joel Pohjanpalo. Metro skriver at 18-råingen har fått et nytt kontraktsforslag, som han trolig aksepterer. Pohjanpalo har scoret 19 mål på 34 kamper for A-laget til HJK.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus