Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Her er spissen Brann ønsker seg

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

Østerrikeren Martin Pusic kan bli ny spiss i Brann etter at Kim Ojo ble solgt.

Pusic spilte vårsesongen for Vålerenga, mens han var i Fredrikstad på høsten. I VIF scoret han tre mål på 16 kamper, men han hadde større suksess i FFK og scoret fem ganger på ti kamper.

Nå kan østerrikeren blir Kim Ojos erstatter i Brann, skriver Bergens Tidende. Ojo ble solgt til Genk mandag.

- Jeg kan bekrefte at vi snakker med Brann. Vi snakket med dem også før jul, og da var de veldig interesserte. Førstevalget til Martin er å komme tilbake til Norge. Vi snakker også med en klubb i Østerrike og en i Tyskland, men Martin hadde en god opplevelse da han spilte i Norge, sier agent Max Hagmayr til BT.

Pusic håper han blir Brann-spiller i løpet av kort tid. Han er bosmanspiller og kan gå gratis til bergensklubben.

- Det gjenstår fortsatt detaljer i forhandlingene med Brann, og det er andre klubber inne i bildet, men Brann er en stor klubb, og jeg kan si så mye at jeg er interessert i å spille for dem, sier spissen.

I Brann vil de ikke si mye om interessen for Pusic.

- Martin Pusic er en spiss som er Bosman-spiller. Så mye mer enn det har jeg ikke lyst å si, sier sportsadministrator Rolf-Magne Walstad. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus