Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)

- Rangers vil ikke kvitte seg med Zuccarello

Nordmannens agent tror kontraktskonflikten med New York Rangers snart er løst.

Mats Zuccarello (25) står uten kontrakt, ettersom han foreløpig ikke er blitt enig med New York Rangers om en ny avtale.

Oslogutten har meldt saken inn til mekling. Det betyr at det uavhengig tribunal skal avgjøre Zuccarellos lønnsbetingelser dersom han og Rangers ikke blir enige før høringen, som er satt til 31. juli.

Hvis lønna blir fastsatt av tribunalet, er Rangers forpliktet til å godta avgjørelsen så lenge summen er under 3,5 millioner dollar, noe den garantert blir. Mest sannsynlig får Zuccarello en lønn mellom 1,7 og 2,3 millioner dollar dersom den blir fastsatt av tribunalet.

Et alternativ for Rangers er da å trade nordmannen, ettersom New York-klubben sliter med å komme seg under lønnstaket. Dette reduseres nå fra 70,2 til 64,3 millioner dollar.

- Det vil ikke Rangers gjøre. Vi har ikke fått noen signaler på det, sier Zuccarellos agent, Erik Ryman, til Nettavisen.

Han er stadig i kontakt med nordmannens amerikanske agentbyrå, som leder forhandlingene med norskættede Glen Sather og Rangers-ledelsen.

Ryman tror partene kommer til enighet før saken går til meklingsbordet 31. juli.

- Ja, vi er positive. Meklingen er til vår fordel, mener den tidligere Vålerenga-backen.

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull!
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus