Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Marit Hommedal / NTBscanpix

Molde-spiller går til Tippeliga-rival

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

I kveld er ett poeng perfekt

Lånes ut med opsjon på kjøp.

Fredag ettermiddag melder Lillestrøm på sine hjemmesider at Moldes Magnar Ødegaard er klar for Åråsen-klubben.

LSK låner Ødegaard ut sesongen, men har opsjon på kjøp etter at årets Tippeliga er ferdigspilt.

Den 20 år gamle midtstopperen har denne sesongen kun fått seks seriekamper for de regjerende seriemestrenem, og Ole Gunnar Solskjær lar dermed unggutten få prøve seg et annet sted.

Lillestrøms sportslige leder, Torgeir Bjarmann, er fornøyd med sin nyeste signering.

i låner Magnar Ødegaard fra Molde. Han er fremdeles en lovende ung spiller med mye erfaring tross sin unge alder. Vi har fulgt han siden han debuterte i Adeccoligaen som 16-åring, og det blir nå veldig spennende å se hva han kan utrette i LSK, sier Torgeir Bjarmann til LSK.no.

Ødegaard vil være tilgjengelig for spill fra neste serierunde.

- Han begynner å trene med lage i neste uke, og er derfor tilgjengelig for spill fra bortekampen mot Brann neste helg, forteller Bjarmann.

Magnar Ødegaard kom til Molde fra Sarpsborg 08, men skal nå altså sørge for at Lillestrøm får litt mer å velge i på stopperplassen.

- Vi bør alltid ha fire midtstoppere i stallen, og nå har vi Frode Kippe, Anders Østli, Marius Høibråten og Magnar Ødegaard, avslutter en fornøyd Torgeir Bjarmann.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus