Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: EMPICS Sport / Pa Photos / NTB scanpix

Riise kan gå gratis

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Tyrkia sliter uten stjernespissen

Venstrebacken kan få ny klubb i sommer.

Tidligere denne uka kom det fram at Morten Gamst Pedersen kan forlate Blackburn gratis. Nå har John Arne Riise havnet i samme situasjon.

Etter det Nettavisen erfarer ønsker Fulham å redusere lønnsutgiftene. Derfor er londonlaget villig til å la Riise gå, selv om han er en av klubbens mest meritterte spillere.

- Ja, det ser ut som at jeg vil skille lag med Fulham i sommer, sier Riise til Nettavisen.

32-åringen har nær 450 ligakamper for klubber som Liverpool, Monaco, Roma og Fulham. Han har vunnet Champions League, en rekke cuper og spilt flere landskamper (110) enn noen andre for Norge.

Det bør derfor ikke være vanskelig for den hardtskytende venstrebacken å finne en ny arbeidsgiver.

Tidligere i sommer ble Roma meldt som en mulig destinasjon. Framtiden kan imidlertid like gjerne ligge i USA, Tyrkia eller Dubai. Eller i Premier League.

Riise virker åpen for det meste.

- Heldigvis har vi en avtale med Fulham om at det ikke blir snakk om en overgangssum, så vi får se hva som skjer i resten av overgangsvinduet, sier Riise til Nettavisen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus