Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix

- Jeg er tiltenkt en viktig rolle på laget

Reisetips med annonselenker

Feriedestinasjonene for en sexy sommerkropp

Oddsen med annonselenker

Går mot sjokknedrykk i Premier League

Landslagsstopperen Johan Lædre Bjørdal flytter til Danmark.

Landslagsstopperen Johan Lædre Bjørdal (27) vraket Viking og skal fra nyttår spille for AGF i dansk superliga, melder RA.

– Alt er klart, og Johan har undertegnet en kontrakt på to og et halvt år. Han signerte nå i ettermiddag, sa Bjørdals agent Tore Pedersen til RA onsdag.

Bjørdals kontrakt med Viking går ut etter årets sesong, og han går dermed gratis til sin nye klubb. AGF har siden i sommer vært favoritt til å kapre midtstopperen, ifølge agenten.

– De meldte sin interesse i sommer og har i grunnen vært favoritter hele veien. Interessen (fra andre klubber) har vært stor, men valget falt altså på AGF. De har en god plan for ham, og Johan har likt det klubben har presentert.

Tidligere i høst ble det klart at Bjørdal hadde avslått et kontraktstilbud som ville gjort ham til Vikings best betalte spiller. Hovedpersonen selv sier han ønsket å prøve noe nytt.

– AGF er en klubb med ambisjoner, og man ønsker å være i toppen av dansk fotball. Jeg er tiltenkt en viktig rolle på laget.

– Jeg trengte noe nytt. Superligaen er bedre enn eliteserien, så jeg ser dette som et steg opp, sier Bjørdal til Århus Stiftstidende.

Landslagsspilleren var i høst også koblet til blant andre Rosenborg. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus
Våre bloggere

Mina Gerhardsen

Penger lukter faktisk

Sammy Myklebust

Gull til Ægir Bryggeri

Tor Hammerø

Bugge med vennefest

Anders Nordstad

Billig politikk

Kjell-Ola Kleiven

Min største frykt