RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Nigel French (Pa Photos)

Ancelotti klar for PSG

Den tidligere Chelsea-treneren har fått en ny utfordring.

Paris (NTB-AFP): Kort tid etter at Antoine Kombouaré gikk av i Paris Saint-Germain, ble Carlo Ancelotti fredag presentert som ny hovedtrener i den franske storklubben.

Det gikk under én time mellom Kombouarés avgang og den påfølgende ansettelsen av meritterte Ancelotti. Trenerbyttet kom ikke overraskende. Spekulasjonene om endringer i hovedstadsklubben hadde pågått i flere uker før det ble klart.

– Etter to år med stor entusiasme og lidenskap i klubben, forlater Antoine Kombouaré jobben i Paris Saint-Germain fra og med i dag, sa hovedstadsklubben i en uttalelse da avgangen til Kombouaré var klar.

Kombouaré tok over PSG i mai 2009. Selv om klubben er serieleder i fransk 1. divisjon, har 48-åringens trenerjobb vært truet i flere uker. I mellomtiden var sportsdirektør Leonardo i samtaler med en god venn og arbeidskollega Ancelotti.

52-årige Ancelotti fikk i vår sparken i Chelsea. Han rakk likevel å ta både seriegull og FA-cupgull med London-klubben i 2010. Italieneren ledet Milan til to mesterligatriumfer i 2003 og 2007.

Under Kombouarés ledelse opplevde PSG blandet suksess. Forrige sesong ledet han Paris-laget til fjerdeplass i serien, mens det ble tap i cupfinalen mot seriemester Lille. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere