RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All over Press

Arsenal-direktør ber om unnskyldning

Sist oppdatert:
Men forsvarer også manager Arsène Wenger etter sjokktap.

Arsenals administrerende direktør Ivan Gazidis har beskrevet Arsenals sjokktap i ligacupen mot Bradford City som «ikke godt nok».

- Det som skjedde tirsdag kveld var ikke godt nok, og det gjorde oss alle opprørte og sinte. Jeg ønsker å si unnskyld til alle dere, spesielt fansen, som reiste opp dit. Dere ga som vanlig en utrolig støtte og dere fortjente bedre, sier Gazidis ifølge ESPN

- Dette er noe vi vil jobbe hardt for å få rettet på. Vi jobber alle hardt og er desperate etter å få suksess og trofeer. Se inn i øynene til de ansatte her, se på måten de snakker. Vi skal klare å få dette til, sier Gazidis.

- Får 60 millioner pund
Til tross for sjokktapet mot Bradford hevder ESPN å vite at Arsène Wengers posisjon som manager ikke er truet. Og klubben vil fortsette å satse på sine langsiktige planer.

Den eneste forandringen som kan komme til å skje, er at Wenger vil å få betydelige summer å handle for i det kommende overgangsvinduet. Noen hevder at franskmannen kan komme til å få nærmere 60 millioner pund å rutte med i januar.

På tynn is
Det har stormet rundt Arsenal-manager Arsène Wenger etter sjokktapet mot Bradford City tirsdag.

The Times skrev blant annet dagen etter tapet at Wenger lever på tynn is i Arsenal.

Også norske eksperter tror tiden kan være inne for å få inn en ny manager.

- Når supporternes reaksjoner begynner å bli såpass sterke mot klubbens mest suksessrike manager noensinne, så er det et tegn på at noe er veldig galt. Det er smertelig å si det, men jeg tror det kan være tid for en forandring i Arsenal, sier sportssjef i C More og Arsenal-supporter Kenneth Fredheim til Nettavisen.

LES FLERE SAKER:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere