RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

Arsenal signerer toppscorer

Sist oppdatert:
Arséne Wenger henter en ny landsmann.

The Gunners sikter seg inn mot en pangsesong i Premier League. Det er slutt på de endeløse tredje- og fjerdeplassene, som har hjemsøkt klubben siden 2006. Nå skal Arsenal vinne trofeer.

Derfor signeres det nå i hytt og pine. Köln-spiss Lukas Podolski er allerede klar for klubben, men Arsène Wenger ønsker seg flere scoringsføtter på topp sammen Robin van Persie, som scoret flest mål i Premier League forrige sesong.

Derfor kommer toppscoreren i den franske ligaen, Olivier Giroud, til å etterlate pennestrøket sitt på Emirates Stadium den kommende uken. Det bekrefter franskmannen i et intervju med The Sun.

- Jeg er så lykkelig over å skrive under med Arsenal. Det er noe som betyr veldig mye for meg. Jeg har alltid drømt å spille i Premier League, og Arsenal er en fantastisk klubb med mange franske spillere, sier Montpellier-spilleren, som scoret 21 mål for den franske mesteren forrige sesong.

Giroud signerer en femårsavtale. Han koster Arsenal 110 millioner kroner.

25-åringen føyer seg dermed inn i en lang rekke av franske spillere som har markert seg for London-klubben. Patrick Vieira, Thierry Henry og Samir Nasri, for å nevne noen.

Giroud kom for øvrig på sjuendeplass i Nettavisens kåring «EMs ti mest sexy spillere» .

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere