RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX

Beckham kan bli utleid

LA Galaxy-president Alexei Lalas åpner for å leie klubbens nye superstjerne ut til en europeisk klubb.

David Beckhams forestående comeback på det engelske landslaget har satt fart i spekulasjonene om at midtbanespilleren kan bli utleid til en europeisk klubb når den amerikanske MLS-sesongen avsluttes i november. Årsaken er at det trolig vil øke Beckhams sjanser til å sikre seg en plass i den engelske EM-troppen.

- Vi vurderer alltid muligheter som vil gjøre spilleren vår bedre og på den måten øke verdien hans. I tillegg spiller det økonomiske en rolle, understreker Lalas.

Han får imidlertid ikke uforbeholden støtte hos Galaxys trener Frank Yallop. Han tror superstjernen vil ha godt av hvile når den amerikanske sesongen er over.

- Vi har en lang sesong og en lang oppkjøring til neste sesong, så han kommer til å trenge hvilen, sier Yallop til Sky Sports.

- Vi må gi ham en pause og så trenger han en test, så jeg kan ikke helt se for meg hvordan vi skulle få til en utlånsavtale.

David Beckham selv har ikke kommentert ryktene, men har aldri lagt skjul på ønsket sitt om å forlenge landslagskarrieren. Sånn sett kan en utlånsavtale passe 32-åringen svært bra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere