RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blir ikke kvitt pengene

Sist oppdatert:
Ivar Morten Normark lovet Aalesund-forsterkninger for ti millioner foran høstsesongen. Men rekrutteringen har gått tregt.

Når de oransje tar imot Rosenborg til den første høstkampen søndag, er det med kun ett nytt fjes i stallen. Den kamerunske forsvarsspilleren Gustave Bahoken er den eneste som har slukt Ivar Morten Normarks agn hittil i sommer.

Likevel er ikke Aalesund-treneren bekymret.

- Neida. For første gang på lenge har Adin Brown, Christian Steen, Stian Johnsen, Joakim Austnes og Karl Oskar Fjørtoft vært stabilt i trening over tid. Så jeg føler nesten at vi har et helt nytt lag, sier Normark til TV 2 Nettavisen.

- Men dere signaliserte spillerkjøp for åtte-ti millioner?

- De nøyaktige beløpene vet jeg ikke, men det er riktig at vi har penger til å styrke laget.

Tettey aktuell
Det betyr at jakten fortsetter - og at det trolig blir flere nye Aalesund-spillere i løpet av sommerens overgangsvindu.

- Vi sonderer markedet og fortsetter jobben med å forsterke. Men vi får ikke på plass flere nye før helga, fastslår Aalesund-treneren.

Rosenborgs Alexander Tettey er fortsatt en aktuell kandidat. For tiden er midtbanespilleren opptatt med EM-sluttspill for G19-landslaget.

- Etterpå er det mulig han kommer og trener med oss. Det er avklart med Rosenborg, opplyser Normark, som selv har brukt sommeren til å vurdere sin egen fremtid.

Uavklart for Normark
Ennå har han ikke bestemt seg for om han takker ja til å forlenge med Aalesund. Samtidig bekrefter han at han har fått henvendelser fra andre klubber.

- Jeg er i konstruktiv dialog med Aalesund. Det er uaktuelt for meg å vurdere andre tilbud før jeg har avklart situasjonen her, sier Normark.

Akkurat nå er han mest opptatt av hvordan Aalesund skal slå Rosenborg. Nordlendingen har registrert Rosenborgs resultater i de to treningskampene etter et uruguayanerne Sebastian Eguren og Alejandro Lago gjorde sin inntreden – 6-0 over Östersund og 7-0 over Sundsvall.

- Men det er ikke mulig å bli mer skremt av Rosenborg enn det vi var fra før, humrer Aalesund-treneren.

I sesongpremieren på Lerkendal ble det 2-2. Rosenborg har imidlertid vært mer skremmende borte enn hjemme tidligere i sesongen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere