RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Faksimile Youtube

Chelsea-trenerens kone drikker urin

Sist oppdatert:
Kona skjemmer ut den nye Chelsea-treneren Avram Grant.

Trener Avram Grant har bokstavelig talt fått en pissdårlig start i Chelsea.

Først vant Manchester United 2-0 over Chelsea i hatoppgjøret på Old Trafford, i Avram Grants første kamp som trener for Chelsea. Nå avslører britiske tabloider at hans kone Tzofit Grant (43) har drukket sin egen urin på sitt israelske TV-program.

Sjokkerende TV-program
Grants fargerike kone Tzofit skal ha vært skuespiller på sine yngre dager, men gjør tydeligvis hva som helst for å beholde plassen i rampelyset.

Hennes TV-program «Milkshake» var opprinnelig et morgenprogram, men TV-kanalen måtte endre sendetiden fordi seerne satte frokosten i halsen av Tzofits mange stunts.

Tzofit Grant, som er kjent for å farge håret i allverdens farger, har blant annet badet i smeltet sjokolade, badet i spagetti og tomatsaus med en mannlig partner, drukket vann fra det salte Dødehavet og ikke minst - drukket urin under sending.

- Kommer til å elske henne
Nå spår mange av tabloidene at hun har planer om å erobre den britiske TV-verden. Og Tzofit har ingen planer om å tone ned sin personlighet for å skåne sin nyervervede trener-ektemann.

- Jeg, slik som alle andre i mitt land, vet hvem jeg er og hvordan jeg er. Jeg kommer definitivt ikke til å endre på meg selv, sier Tzofit Grant ifølge Daily Mail.

Og til den samme avisen sier en israelsk journalist følgende:

- Tabloidene kommer til å elske henne. Hun kommer til å bli større enn Nancy Dell’Olio, fordi hun virkelig elsker å være i fokus.

Etter omtalen av saken mandag kveld har den skandaløse videoen blitt fjernet fra YouTube.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere