RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dagens utvalgte på langoddsen

Med nesten fem i odds, setter vi bare en forsiktig innsats på kveldens dobbel.
Sist oppdatert:

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Revansjelystne verter
Lagene ligger på henholdsvis 2. og 5. plass i Conference League. Torquay har fortsatt heng på førsteplassen, som er den eneste som gir direkte opprykk. Ligger syv poeng bak Aldershot, men med to kamper mindre spilt. Sterke 9-1-1 på hjemmebane. Ingen nye skader den siste tiden. Thompson og Poke har ankommet på lån, og er tilgjengelige fra start.

Burton er i flott form med 4-1-0 på de fem siste. Eneste lag uten bortetap med spesielle 5-7-0 på reisene. Førstevalget mellom stengene er ute, to spillere fortsatt usikre med skader.

Burton vant 3-1 i det omvendte møtet i september, og hjemmelaget varsler revansje i kveld. Som oddsen i neste objekt antyder, ender Torquays seirer som regel med nøyaktig ett mål. 1,70 for ordinær H blir likevel vårt valg i kampen.

Forsiktig start etter spillepausen
Portugisisk toppdivisjon. Vertene hadde fem strake poengdelinger, før det ble en sterk hjemmeseier med 1-0 over Benfica i midten av desember. Sviktet med 0-1-tap borte i siste kamp før juleferien. 3-3-1 totalt på eget gress, kun 5-4 i målforskjell på de syv kampene.

Gjestene tuktet selveste Porto i siste kamp før ferien, men det var på hjemmebane. Borte har det blitt 1-2-4. Den eneste seieren kom mot den håpløse tabelljumboen Unia Leiria. I likhet med hjemmelaget gjerrige i begge ender med 5-7 i målforskjell på syv bortekamper.

Dette ser ikke ut til å bli noen målfest. Naturlig hjemmefavoritt, dog i overkant stor i første kamp etter over tre ukers ferie. I mangel på alternativer slår vi til på bare 2,85 for poengdeling.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere