RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Drømmeduellen innstilt

Sist oppdatert:
Den svenske OL-mesteren i tresteg, Christian Olsson, er skadet i foten og kan ikke konkurrere i vinter. Dermed blir det ikke noe av høydesatsingen og duellen med Stefan Holm.

Christian Olssons høydesatsing kan være over før den engang har startet. Tresteghopperen, som denne sesongen ville gjøre comeback i høyde, pådro seg en skade i høyrefoten under OL-finalen i Aten og er blitt tvunget til å innstille hele innendørssesongen.

- Jeg har et mindre problem i høyre ankel som oppstod under OL-finalen i Aten. Etter OL hadde jeg ingen problemer, men etter en drøy måneds ferie nå har det samlet seg væske i ankelen og jeg har ikke kunne trene høyde som planlagt, men jeg har fått gjennomført all annen trening, sier Olsson i en pressemelding.

Han satser nå på utendørssesongen og regner med å debutere i juni.

Dette er dystre nyheter for hoppstevnene som var spikret i vinter. Der skulle høydeduellen mellom OL-mesteren i høyde, Stafan Holm, og OL-mesteren i tresteg være hovedattraksjonen.

Denne duellen er inntil videre innstilt, men:

- Jeg har ikke glemt høydehoppingen og kommer til å gjøre en rekke høydekonkurranser i sommer i stedet, avslutter Olsson.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere