RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fantastiske Bjørndalen

Sist oppdatert:
Skiskytteren Ole Einar Bjørndalen vant overlegent 15 kilometer fellesstart i Pokljuka i Slovenia.

Ole Einar Bjørndalen var tilbake i verdenscupen i skiskyting, etter at han tok 11.plassen på 15 km i VM i spesial-langrenn i Oberstdorf. Bjørndalen tok teten i fellesstarten etter 2.4 kilometer, og beholdt ledelsen rennet ut. Han skjøt fire fantastiske serier på standplass, og han hadde en forrykende fart i sporet.

Bjørndalen hadde god margin ned til Rapael Poiree på andreplass, og var helt suveren. Nordmannen leverte et av tidenes beste fellesstart-renn.

Raphael Poiree var hele 1.05 minutter bak Bjørndalen i mål. Stian Eckhoff bekreftet at han er i form, da han tok en flott tredjeplass etter et bra renn. Eckhoff måtte ut i to strafferunder, men var rask i skisporet. Han knuste franske Vincent Defrasne og tyske Sven Fischer i avslutningen av rennet.

Frode Andresen var raskest i sporet idag, men slet på standplass. Andresen fikk hele fem strafferunder, men klarte allikevel å ta niendeplassen. Halvard Hanevold kom på 11.plass mens Egil Gjelland endte på 21.plass i Pokljuka.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere