RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: CORNELIUS POPPE/SCANPIX)

Fornøyd Opdal vil ha mer

Sist oppdatert:
Onsdag gikk Håkon Opdals guttedrøm i oppfyllelse. Nå vil Brann-keeperen har mer tid i landslagsburet.

BEOGRAD (Nettavisen): I en alder av 23 år, fire måneder og 22 dager gikk endelig guttedrømmen i oppfyllelse. Klokken 20.15 onsdag kveld var Håkon Opdal endelig blitt norsk landslagsmålvakt.

- Alles drøm
- Det er vel egentlig noe alle går og drømmer om når de er små. I oppveksten ser man opp til landslagsspillerne og vil bli som dem, sier Opdal, godt fornøyd med sin første kamp for det norske landslaget.

- Ja, jeg er fornøyd med debuten, og synes det var en fin kamp å spille. Det var ikke for vanskelig, samtidig som det var passe mye å gjøre, sier Branns sisteskanse, som fikk debuten sin i Thomas Myhres skadefravær.

Nå håper Opdal på mer av samme medisin.

- Det er kjekt å spille, og dette frister til gjentakelse. Jeg skal forsøke å gjøre så godt jeg kan, og håper å få vist meg frem i Royal League og få god matching der.

Strålende utvikling
Norges neste landskamp går i begynnelsen av februar, borte mot Kroatia, også den en treningskamp. Og med Opdals utvikling fra juniorlandslaget, via Branns A-lag og til landslagsdebuten mot Serbia, er det ingen grunn til å tro at det ikke skal bli mer spill med flagget på brystet fremover.

Mot Serbia ble sisteskansen belønnet med en sekser på Nettavisens spillerbørs. God og trygg, uten å bli satt på de helt store prøvene, men med en liten trekk for noen rufsete klareringer. Målet var han i Nettavisens øyne sjanseløs på, noe han var helt enig i selv.

- Det er en lav corner som slås, og jeg vurderer det slik at jeg ikke når ut til den. Når skuddet kommer, er jeg sjanseløs.

Heller ikke Ola By Rise ønsket å kritisere Opdal for det norske baklengsmålet tidlig i kampen.

- Vi slurver litt på dødball i dag, og det blir noe rot på det første målet. Steffen (Iversen) er involvert der, men jeg vil ikke dele ut noe skyld før jeg har sett videoen, sier landslagsassistenten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere