RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Morten Holm / SCANPIX

Fortsatt fotballfeber i Fredrikstad

Opprykket er klart og jubelen har stilnet, men fortsatt er det fotballfeber i Fredrikstad. Nå blir klubben nedringt av folk som vil ha sesongkort.

- Interessen blant både publikum og sponsorer er formidabel. Det er kjempemoro, konstaterer daglig leder i Fredrikstad FK, Robert Nilsson, overfor TV 2 Nettavisen.

Klubben får rundt 50 telefoner daglig fra supportere som ønsker sesongkort.

- Det er ikke umulig at vi kommer til å selge ut hele sittetribunen med sesongkort, sier Nilsson. Det betyr i så tilfelle 3.300 sesongkort. Til sammenligning hadde Lyn denne sesongen et snitt på drøyt 3.900 tilskuere.

Fredrikstad hadde denne sesongen et snitt på 5.300.

Store budsjettøkninger
Klubbens styre har ennå ikke satt opp budsjettet for neste sesong, men at det blir en økning på inntektssiden er det selvfølgelig liten tvil om. Både publikums- og sponsorinntektene vil øke kraftig. Det gjør også lønnsbudsjettet.

Nesten hele stallen har lønnsøkning innbakt i kontrakten dersom det ble opprykk til Tippeligaen. Det ble det som kjent.

- Vi er i gang med neste sesong når det gjelder sponsorsiden, men har ikke budsjettet klar ennå. Vi skal også ha møte med forbundet kommende fredag, for å se på stadion, forteller Nilsson.

Fredrikstad håper å øke kapasiteten på Fredrikstad stadion med opptil 1.500 tilskuere gjennom forskjellige provisoriske tribuneløsninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere