RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/EPA/JEFF KOWALSKY

Fortsetter å overraske

Sist oppdatert:
Alle eksperter dømte Indiana Pacers nedenom og hjem etter at lagets tre største stjerner fikk lange utestengelser. I natt tok de sin andre strake seier uten stjernegalleriet.

INDIANA PACERS - MINNESOTA TIMBERWOLVES 106-102: Indiana Pacers' unggutter har sjokkert hele NBA i sine to kamper uten Ron Artest, Jermaine O'Neal og Stephen Jackson. Med enorm innsats har de kjempet Boston Celtics og Minnesota Timberwolves.

At Celtics var mulig å slå var kanskje ikke verdens største overraskelse, men at de skulle slå Timerwolves, en av favorittene til NBA-tittelen, er nærmest en sensasjon.

Anført av Austin Croshere avgjorde hjemmelaget kampen i tredje periode. Croshere sto for elleve poeng i denne perioden, som Pacers vant 30-22.

Da sluttsignalet lød kunne Pacers' unggutter juble over 106-102. Laget er ubeseiret uten stjernene sine på laget.

Croshere ble toppscorer med 25 poeng. Jamaal Tinsley fulgte opp med 20. Forrige sesongs beste spiller i NBA, Kevin Garnett, sto for 23 poeng for Timberwolves.

Gjestene fikk ingen god oppladning til kampen ettersom Michael Olowokandi ble arrestert i morgentimene. Han nektet å forlate en bar ved stengetid og ble etter hvert hentet av politiet. Han er nå utestengt på ubestemt tid av Timberwolves.

Resultater:
Indiana Pacers - Minnesota Timberwolves 106-102
LA Clippers - New Jersey Nets 101-88

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere