RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

- Den perfekte fotballspiller

Sist oppdatert:
Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson er mektig imponert av Steven Gerrard, og mener England er avhengig av Liverpool-spilleren. Er han Englands beste midtbanespiller?

Liverpool-kapteinen har spilt 21 landskamper for England, og flere vil det bli. I alle fall så lenge Sven-Göran Eriksson er landslagssjef. Svensken mener Gerrard er «den perfekte fotballspiller».

- I de kampene han har spilt for England, har han aldri tapt. Det sier alt! Han er veldig, veldig viktig for oss, sier Sven-Göran Eriksson i et intervju i forbindelse med en video Liverpool skal gi ut.

Eriksson har tidligere uttalt at tre spillere har fast plass på Englands midtbane: David Beckham, Paul Scholes og Steven Gerrard. Svensken mener det er umulig å overvurdere Liverpool-kapteinens betydning for landslaget.

- Han har alt som midtbanespiller. Han kan forsvare, han er aggressiv, hans taklinger er berømte - det er vanskelig å spille mot ham. I tillegg kan han spille fotball. Pasningene hans, skuddene hans løpene hans er fantastiske. Han har alt, mener Eriksson.

Hva mener du? Hvem er Englands beste midtbanespiller? Si din mening i kommentarfeltet under.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere