RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL

- Det har ingen lyst til

Sist oppdatert:
Roy Hodgson sier det rett ut.

Roy Hodgson sier rett ut at han frykter det engelske fotballandslaget kommer til å havne i toeromspill i VM-kvalifiseringen.

Det er bare vinnerlaget i hver av de europeiske gruppene som går direkte til sluttspillet i Brasil-VM neste år. I Englands gruppe er det Montenegro, som klarte 1-1 mot England tirsdag, som leder gruppen med to poeng ned til engelskmennene.

Det gjenstår fire kamper å spille, og mye tyder på at det engelske laget kommer til å havne på annenplass i gruppen. Dermed må laget ut i tøffe omspillskamper for å komme med i Brasil-VM.

- Ingen har selvsagt særlig lyst til å have i omspill, men det er tøft å vinne gruppene i denne VM-kvalifiseringen, og det er jo bare vinnerlaget som går direkte til VM, slår Hodgson fast.

- Det er hardt å vinne kvalifiseringsgruppen, men det er ikke enklere å komme til VM via omspill, for det er flere enn et godt lag i de fleste gruppene. Det er derfor all mulig grunn til å tro at de lagene som havner i omspill, kommer til å møte veldig sterke motstandere, mener den engelske landslagssjefen.

- Nå kommer jeg til å satse hardt på de treningskampene vi skal ha i sommer mot Brasil og Irland. Det gjelder å være best mulig forberedt til de siste kampene i VM-kvalifiseringen i september og oktober.

- Håpet er av vi skal kvalifisere oss direkte, men dersom det ikke går, fordi vi ikke spiller godt nok, så kommer vi virkelig til å bekymre oss for omspillet. Det kan bli veldig tøft, innrømmer Roy Hodgson. (©NTB)

Mer fra Nettavisen:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere