RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andrew Milligan (PA/Scanpix)

- Din selvopptatte gris

Sist oppdatert:
LA-fansen er ikke glad for at David Beckham snuser på Tottenham.

LA Galaxy har ennå ikke bestemt seg for om klubben låne ut David Beckham til Totenham Hotspur. Beckham selv forsikrer at han vil være tilbake i Los Angeles i god tid før soccer-sesongen starter 15. mars. Problemet er at et eventuelt lån kan gi Galaxy en skadet Beckham tilbake. Det skjedde i fjor da han ble lånt ut til Milan.

Fansen er ikke nådig med Beckham.

«Hva om denne selvopptatte j... grisen hadde spilt i alle fall halvparten av kampene i sesongen i alle fall en gang i løpet av sin kontrakt» skriver en fans på fans-forumet til LA Galaxy.

- Henge ham?
Ord som «selvopptatt» og «manglende engasjement» går igjen i innleggene som er postet om Beckhams mulige gjesteopptreden i Premier League.

«Hva sier dere gutter. Skal vi henge ham denne gangen?» spør en fansen.

Beckhams karriere i California har ikke vært noen solskinnshistorie. I de fire sesongene han har spilt på laget siden 2007 har han bare vært på matta under 55 kamper. Galaxy-kaptein Landon Donovan tidligere kritisert Beckham offentlig for hans holdning. Det skjedde sist gang Beckham var på utlån fra Galaxy til Milan.

Landslaget?
Beckhams talsperson sier at det ikke er gitt at Beckham spiller for Tottenham hvis Galaxy gir grønt lys.

- Tottenham er en av mange klubber som er interessert og vi går ikke inn i forhandlinger om detaljene før LA Galaxy har tatt en avgjørelse.

Ifølge Tottenhams Harry Redknapp var det Beckham selv som ringte Tottenham og spurte om de ville låne ham. 35 år gamle Beckham håper at en gjesteopptreden i England kan styrke hans sjanser for igjen å spille på landslaget. 

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere