RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
PRIKKSKUDD: Keisuke Honda får gratulasjoner av lagkompisene Adil Rami og Alex etter frisparkmålet mot Chievo.
PRIKKSKUDD: Keisuke Honda får gratulasjoner av lagkompisene Adil Rami og Alex etter frisparkmålet mot Chievo. Foto: Antonio Calanni (Ap NTB scanpix)

- Han er alltid den første på trening

Sist oppdatert:
Keisuke Honda begynner å finne seg til rette i Serie A.

MILAN - CHIEVO 2-0:

Milan startet sesongen med to seirer, men gikk så tre kamper uten å vinne. Lørdag var storklubben tilbake på vinnersporet med 2-0 over Chievo.

Milano-klubben har skuffet med uavgjortresultater i de to siste kampene mot Empoli og Cesena. Lørdag var det på tide for Milan å vise muskler igjen.

Etter en lite innholdsrik første omgang våknet Milan etter pause. I det 55. minutt sørget Sulley Muntari for nettsus og 1-0.

Tolv minutter før slutt avgjorde japanske Keisuke Honda kampen da han doblet ledelsen på frispark. Flere scoringer ble det ikke på San Siro.

Etter kampen valgte Milan-trener Filippo Inzaghi å hylle Honda. Japaneren hadde et vanskelig første halvår i italiensk fotball, men i høst har han glitret.

- Han er gjennomført profesjonell. Han er alltid den første som møter til trening, og det er gledelig å se, sa Inzaghi.

- Vi har fortsatt en del jobb å gjøre med deler av spillet vårt. Hvis du skal lykkes, har du ikke råd til å gjøre feil, la han til.

Milan klatret med seieren til 4.- plass i serie A med sine elleve poeng. Chievo befinner seg på 15.-plass med fire poeng.

Kampen mellom Hellas Verona og Cagliari endte 1-0. (©NTB)


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere