RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kirsty Wigglesworth / AP

- Jeg er førstekeeper

Wojciech Szczesny forventer en plass i startelleveren til Arsenal.

Det er fire år siden Arsène Wenger hentet Wojciech Szczesny (21) til Arsenal. I løpet av disse fire årene har den unge polakken fått 25 kamper.

Denne sesongen kommer det tallet til å øke. Det skyldes ikke bare hans imponerende innsats i fjor, men også noen ord han har fått fra Wenger.

Har fått beskjed
- Jeg fikk et klart signal fra Arsène Wenger før den nye sesongen, om at jeg vil være førstekeeperen til Arsenal i år, uttalte Szczesny i forkant av Polens landskamp mot Georgia.

Keeperplassen har vært problematisk for Wenger i flere sesonger nå. Manuel Almunia hadde den, men fomlet den bort. Lukasz Fabianski har fått prøve seg, men uten å spille seg til fast plass. Vito Mannone er også et alternativ, etter at utlånet til Hull er over.

Nå ser det likevel ut til å være Wojciech Szszesnys tur.

- De andre keeperne på laget må kjempe mot meg, men jeg har ingen intensjoner om å gi opp, sier Szczesny ifølge Sky Sports.

Storspilte mot Georgia
21-åringen har for øvrig også overtatt keeperplassen på landslaget. Også der konkurrerer han mot Lukasz Fabianski. Szczesny storspilte da Polen vant 1-0 mot Georgia onsdag kveld.

- Nå er alt i mine hender. Hvis jeg ikke gjør noen grusomme feil, burde jeg klare å beholde plassen, sier Szczesny.

Arsenal spiller borte mot Newcastle i Premier League-starten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere