RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

- Malmö vil ha Deila

Suksesstreneren på vei til svensk fotball?
Sist oppdatert:

De siste par dagene har det versert rykter om at Ronny Deila skal være ønsket i den svenske toppklubben, Malmö FF, som erstatter for Richard Norling, som ble ny Brann-trener før jul.

Ifølge Drammens Tidende skal Deila stå øverst på ønskelisten til den svenske klubben.

Fredag kveld holdt styret i Malmö et ekstraordinært styremøte hvor de diskuterte om de skulle gå for ansettelse av Ronny Deila eller Åge Hareide.

Styret skal imidlertid ha vært delt i synet om hvorvidt de skal gå for Deila eller Hareide.

Fredag avviste daglig leder i Strømsgodset, Erik Espeseth, at de hadde mottatt noen henvendelser fra den svenske klubben om Deila.

Heller ikke direktøren i Malmö FF, Per Nilsson, har ønsket å kommentere Deilas kandidatur, men den svenske klubben skal ønske en snarlig avgjørelse rundt klubbens trenerfremtid.

Deila har kontrakt med den regjerende seriemesteren ut 2015, og partene skal den siste tiden ha vært i forhandlinger om en forlengelse av avtalen.

De har foreløpig ikke lyktes å komme til enighet, noe som setter fart i ryktene rundt Deilas framtid i drammensklubben.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere