RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Plagsomt med Drillo

Sist oppdatert:
- Det begynner å bli plagsomt med Drillo. Jeg får assosiasjoner til de to gutta på balkongen i Muppet Show, sier leder for Norsk Supporterallianse, Richard Jansen.TV 2 Nettavisens lesere: - Hold kjeft, Drillo

Se gårsdagens Tabloid på web-TV her (betaltjeneste) .

Han ble sjokkert over Egil Drillo Olsens holdninger til fotball da de møttes før, under og etter sendingen i tirsdagens Tabloid på TV 2. Og han er ikke minst lei av alle de negative utspillene Egil Olsen kommer med i media.

Best at motstanderen har ballen
- Han mener faktisk at det er lurt å miste ballen. Jeg blir helt satt ut. Jeg trodde meningen var å ha ballen. Det er klart overganger er viktige, men se på de lagene som lå på de fire-fem første plassene i Tippeligaen i fjor. Ingen av de spiller Drillo-fotball, sier Richard Jansen til TV 2 Nettavisen.

- Hva mener du om Drillos mange utspill om landslag og spillestil?

- Det begynner å bli plagsomt. Jeg får assosiasjoner til de to gutta på balkongen i Muppet Show. Jeg synes det er illojalt av Drillo. Hadde han hatt de samme rammebetingelsene i sin tid - hvordan hadde resultatene blitt da? spør Jansen.

Hva er viktigst?
Spørsmålet Jansen stiller seg, er om det viktigste for Drillo rett og slett bare er å ha rett.

- Jeg skjønner ikke agendaen hans. Hva er viktigst - at Norge vinner, eller at Egil Olsen vinner den teoretiske øvelsen i å ha mest peiling på fotball?

Richard Jansen er oppløftet over det Åge Hareides nye landslag har vist i starten. Han gledet seg over kampen mot Sverige, men så ikke hele oppgjøret mot Honduras.

- Jeg synes det var morsomt. Men nå sitter ikke jeg og teller feil i forsvar. Det er vel heller ingen som tar bølgen fordi man setter offsidelinja riktig. Men jeg synes det var gøy - gøy å se at det er entusiasme igjen, mener Jansen.

Hva mener du om Drillo og «Nye Norge»? Skriv din mening i kommentarfeltet under.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere