RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All over Press

- Vi er på markedet og vi prøver hardt

Og nå mister Arsenal en av sine viktigste spillere.

På et tidspunkt der Arsenal kanskje trenger ham aller mest, må London-klubben klare seg uten midtbanemannen Mikel Arteta resten av måneden.

Spanjolen måtte stå over søndagens hjemmekamp mot Manchester City og var savnet i 0-2-tapet. Han skal undersøkes ytterligere mandag, men Arsène Wenger tror leggskaden vil holde Arteta borte fra fotballbanen i tre uker.

- Det vil bli omtrent tre uker. Det er synd, fordi han gir midtbanen vår erfaring, stabilitet og taktisk klokskap. Det kommer vi til å savne, sa Arsenal-manageren.

Franskmannen innrømmer at Arteta-skade øker presset på London-klubben til å handle i januar. Men han tror ikke det er mulig å erstatte 30-åringen i dette overgangsvinduet.

- Vi er på markedet, men om du tror vi kan finne spillere av Artetas kaliber i januar, ønsker jeg deg lykke til. Tro meg, vi prøver hardt, men jeg vil ikke nevne noen navn, sa Wenger.

I Artetas fravær måtte han kaste inn Abou Diaby fra start søndag. 26-åringen var rusten etter tre måneders skadeavbrekk og kunne ikke forhindre klubbens første hjemmetap for City på 38 år. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere