RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)

Avgjorde Copa del Sol finalen

Sist oppdatert:
Karpati Lviv best på La Manga.

Mandag kveld ble finalen i eliteturneringen Copa del Sol på La Manga ferdigspilt. Ukrainske Karpati Lviv gikk seirende ut av kampen mot deres storebror i ukrainsk fotball, Shakhtar Donetsk, da de vant 1-0 i en sjansefattig kamp. Karpativ kan i tillegg til heder, ære og en stor premiepokal, ta med seg rundt 320 000 kroner i premiepenger fra turneringen.

Igor Kudobjak satte inn kampens eneste mål på et langskudd etter 59 minutter og Karpati hadde grei kontroll på kampen. Shaktar hadde noen gode muligheter i den første omgangen, men utrettet sørgelig lite i de siste 45-minuttene.

Shaktar, som slo ut et tamt Rosenborg i semifinalen, var favoritter i finalen - selv med et redusert mannskap. Shaktar har kun ett tap på de første 19 kampene i hjemlig serie, og deres eneste tap i Mesterligaen kom mot Arsenal da de gjestet Emirates i oktober.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere