RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SCORET TO: Danmark-spiss Nicklas Bendtner.
SCORET TO: Danmark-spiss Nicklas Bendtner. Foto: Marko Djurica (Reuters / NTB scanpix)

Bendtner sørget for råsterk dansk seier

Den utskjelte spissen scoret to ganger.

SERBIA - DANMARK 1-3:

Nicklas Bendtner scoret to ganger og Simon Kjær en gang. Det ga danskene en klar 3-1 seier over Serbia etter å ha ligget under med 0-1 til pause.

Danskene fikk den verst mulige åpningen på kampen da serberne scoret etter bare fire minutter på den nærmest folketomme banen. I åpningen virket det nesten som om det ikke hadde gått opp for danskene at det sto om viktige EM-poeng.

Nemanja Gudelj hoppet over en tverrpasning, noe som førte til at hele det danske forsvaret hoppet på den finten, og dermed kunne Zoran Tosic lett gjøre 1-0.

Serberne holdt også på å score på en straffe, men Kasper Schmeichel holdt danskene inne i kampen med en utrolig beinparade, og dermed slapp danskene med skrekken i åpningen av kampen.

Danskene kom bedre og bedre med i kampen etter hvert, og midtveis i omgangen begynte de å irritere serberne, men det løsnet ikke før i annen omgang.

Danskene avsluttet første omgang i føringen og fortsatte presset sitt etter pause. Nicklas Bendtner klarte å utligne etter en times spill etter at han hadde misset på et par gode muligheter. Deretter gjorde Simon Kjær 2-1, før Bendtner var frempå igjen og fastsatte sluttresultatet til 3-1. Det ble en magisk aften for danskene og en svært fortjent seier, selv om det ikke ville seg helt for de danske spillerne i begynnelsen av kampen. (©NTB)


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere