RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Arnd Wiegmann (Reuters)

Blatter vil fjerne aldersgrensen

- Det er diskriminerende.

FIFA-president Sepp Blatter er ingen tilhenger av aldersgrenser. Nå vil ha fjernet aldersgrensen som gjelder for fotballdommere.

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) har allerede vedtatt å utsette saken om aldersgrense for styremedlemmer i FIFA i et år. Det førte til han fikk spørsmål om aldersgrensen for dommere. Den er satt til 45 år for internasjonale kamper.

– Det er diskriminerende at dommere blir behandlet på denne måten. Riktignok har dommerkomiteen i FIFA sett på dette for flere år siden, men det er på høy tid å åpne denne saken igjen.

– Vi mister en del kompetente dommere som står på toppen av sin karriere med denne aldersgrensen. Det er noe vi må ta på alvor, sa Blatter på en pressekonferanse etter kongressen i Mauritius.

Det er dommerkomiteen i FIFA som må anbefale at det gjøres noe med aldersgrensen for internasjonale toppdommere, men det virker nå som om Blatter er mer enn interessert i å få denne saken på bordet, og da blir det nok som den 77 år gamle FIFA-presidenten ønsker. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere