RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Bratseth åpner for RBK-retur

Sist oppdatert:
Den tidligere sportsdirektøren stiller seg til rådighet.

Rune Bratseth var sportsdirektør i Rosenborg i tolv år. Etter at han ga seg for fem år siden, har han ikke hatt lyst til å komme tilbake. Nå er imidlertid lysten der.

- Jeg merker at jeg er mer engasjert og opptatt av en Rosenborg-retur enn jeg var villig til å innrømme, forteller Rune Bratseth til NRK.

Lysten blir neppe svekket av at andre i Rosenborg ønsker ham tilbake.

Bratseth var aldri begeistret for den oppmerksomheten og det mediepresset som følger med jobben som sportslig ansvarlig i Rosenborg, og er heller ikke nå spesielt sugen på sportsdirektørjobben, men forteller likevel NRK at han ønsker å stille sin erfaring og kompetanse til disposisjon nå.

- Det er røster som ønsker at jeg tar et tak i klubben. Hvis jeg gjør det, så er det fordi jeg føler litt ansvar med å bidra til at ting kan bli bedre, sier han.

Styreleder Terje Svendsen utelukker ikke at det kan være bruk for Bratseth i Rosenborg, men overlater til andre å ta stilling til dette ettersom han selv slutter som styreleder i februar.

Rune Bratseth er i dag ansatt som fotballekspert i Viasat og som spesialkonsulent for Olavsfestdagene.

Rosenborg endte på tredjeplass i Tippeligaen 2011 og fikk dermed en plass i Europa League-kvalifiseringen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere