RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Campbell sporløst forsvunnet

Sist oppdatert:
Sol Campbell er sporløst forsvunnet. Ingen har sett Arsenal-stopperen siden han stormet ut av Highbury onsdag kveld.

Den engelske landslagsstopperen forlot Highbury onsdag denne uken etter å ha blitt byttet ut. Arsenal-manager Arsene Wenger sa i ettertid at han byttet ut Campbell på grunn av hans psykiske tilstand.

Fredag kveld melder det internasjonale nyhetsbyrået Reuters at Sol Campbell er forsvunnet. Ingen har sett Arsenal-stopperen siden onsdag.

- Jeg vet ikke når Sol vil komme tilbake. Jeg har ikke snakket med ham siden onsdag kveld og vi vet ikke hvor han befinner seg for øyeblikket, opplyser Arsenal-manager Arsene Wenger på en pressekonferanse fredag.

- Alvorlige problemer
Campbell har vært totalt ute av form den siste tiden. Etter å ha blitt byttet i onsdagens kamp mot West Ham stormet han raskt ut av Highbury før kampen var slutt.

Han møtte ikke opp på torsdagens Arsenal-trening.

- Sol har alvorlige personlige problemer, sier lagkamerat Robert Pires til fransk radio.

- Det er derfor han er så opprørt. Men han er ikke ensom og det vet han. Det har vi fortalt ham, sier Pires videre.

Wenger sier han ikke vet hva som er roten til Campbells problemer.

- Jeg vet helt ærlig ikke hva som har skjedd. Men det er ikke et stort problem for meg. Han trenger kun en pause. Han er i en vanskelig periode, men du kan først hjelpe folk om de tar kontakt. Alle mennesker har rett til å skjerme sitt privatliv og det må vi respektere, sier Wenger.

Tilbyr seg å hjelpe
Arsenal-bossen tilbyr seg å hjelpe Campbell.

- Det eneste vi kan gjøre er å akseptere at mennesker reagerer forskjellig når det oppstår problemer. Du må støtte dem når de trenger din hjelp. Dersom spillerne ønsker min hjelp i sitt privatliv, vil jeg støtte dem, men du må respektere at noen ikke liker dette, sier Wenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere