RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Di Stefano ut av intensiven

Fotball-legenden Alfredo Di Stefano ble tirsdag flyttet ut av intensiven på sykehuset i Valencia.

79-åringen ledet Real Madrid til fem strake serievinnercuptitler mellom 1956 og 1960, og regnes som en av tidenes beste spillere. Han ble kåret til Europas beste spiller i 1957 og 1959.

Legene har gjennomført en firedobbel bypass-operasjon på Di Stefano, og legenden har hatt jevn fremgang etter operasjonen.

- Tilstanden blir stadig bedre, og nyrene fungerer nærmest som normalt. Derfor er han blitt flyttet til en vanlig sengepost, heter det i en uttalelse fra La Fe-sykehuset.

Di Stefano vant også åtte spanske ligatitler før han ble uvenner med Real Madrid-presidenten i 1964. Da forlot han klubben til fordel for Espanol. Han spilte både for Argentina og Spania i sin aktive karriere før han ga seg som 40-åring i 1967.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere