RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PREGET: Roman Bürki merker påkjenningene på kroppen etter angrepet på Borussia Dortmunds spillerbuss. Målvakten sliter med å sove om natten etter den traumatiske hendelsen.
PREGET: Roman Bürki merker påkjenningene på kroppen etter angrepet på Borussia Dortmunds spillerbuss. Målvakten sliter med å sove om natten etter den traumatiske hendelsen. Foto: Ina Fassbender (AP)

Dortmund-keeperen sliter fortsatt med nattesøvnen etter eksplosjonene

Angrepet mot Borussia Dortmund-bussen preger fremdeles spillerne. Førstekeeper Roman Bürki trøbler med søvnen.
Sist oppdatert:

Sveitseren satt ved siden av Marc Bartra da spillerbussen ble utsatt for tre eksplosjoner på vei til tirsdagens hjemmemøte med Monaco i mesterligakvartfinalen. Bartra pådro seg brudd i håndleddet.

– Jeg har fortsatt problemer med å få sove. Det er det verste, at jeg ikke får sove om natten. Når jeg våkner, er jeg glad for at jeg ligger i sengen i mitt eget hjem, sier Bürki til den sveitsiske avisen Der Bund.

Oppgjøret mot Monaco ble utsatt i ett døgn som følge av bussangrepet. Kvelden etter tapte Dortmund 2-3 og fikk et dårlig utgangspunkt før returkampen.

Bürki innrømmer at han ikke klarte å være 100 prosent konsentrert mot Monaco.

– Jeg oppfattet alt som skjedde på banen litt tregere enn vanlig. Det var som at jeg hadde et slør foran øynene mine, forteller Dortmund-keeperen.

Borussia Dortmund fikk en opptur i helgen med 3-1-seier hjemme mot Eintracht Frankfurt.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere