RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PREGET: Roman Bürki merker påkjenningene på kroppen etter angrepet på Borussia Dortmunds spillerbuss. Målvakten sliter med å sove om natten etter den traumatiske hendelsen.
PREGET: Roman Bürki merker påkjenningene på kroppen etter angrepet på Borussia Dortmunds spillerbuss. Målvakten sliter med å sove om natten etter den traumatiske hendelsen. Foto: Ina Fassbender (AP)

Dortmund-keeperen sliter fortsatt med nattesøvnen etter eksplosjonene

Sist oppdatert:
Angrepet mot Borussia Dortmund-bussen preger fremdeles spillerne. Førstekeeper Roman Bürki trøbler med søvnen.

Sveitseren satt ved siden av Marc Bartra da spillerbussen ble utsatt for tre eksplosjoner på vei til tirsdagens hjemmemøte med Monaco i mesterligakvartfinalen. Bartra pådro seg brudd i håndleddet.

– Jeg har fortsatt problemer med å få sove. Det er det verste, at jeg ikke får sove om natten. Når jeg våkner, er jeg glad for at jeg ligger i sengen i mitt eget hjem, sier Bürki til den sveitsiske avisen Der Bund.

Oppgjøret mot Monaco ble utsatt i ett døgn som følge av bussangrepet. Kvelden etter tapte Dortmund 2-3 og fikk et dårlig utgangspunkt før returkampen.

Bürki innrømmer at han ikke klarte å være 100 prosent konsentrert mot Monaco.

– Jeg oppfattet alt som skjedde på banen litt tregere enn vanlig. Det var som at jeg hadde et slør foran øynene mine, forteller Dortmund-keeperen.

Borussia Dortmund fikk en opptur i helgen med 3-1-seier hjemme mot Eintracht Frankfurt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere