RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(EPA/Scanpix)

Downing får sjansen på landslaget

Sist oppdatert:
Middlesbroughs Stewart Downing får trolig sin landslagsdebut når England møter Nederland til privatlandskamp på Villa Park neste onsdag.

20-åringen var ikke blant spillerne som ble tatt ut i U21-troppen til kampen dagen før. Dermed tyder det meste på at Downings solide innsats på Boros flanke blir premiert med en plass i Sven Göran Erikssons tropp.

Downing kjemper i første rekke med Manchester Citys Shaun Wright-Phillips om en plass i startoppstillingen på venstrekanten på Englands midtbane, ettersom David Beckham har Svennis' fulle tillit på høyreflanken.

Til tross for at Wright-Phillips spiller høyrekant på klubblaget, tror ikke City-manager Kevin Keegan en plass på motsatt side vil by på problemer for 23-åringen.

- Jeg har ikke noen problemer med det, og tror ikke Shaun har det heller. Faktum er at de må finne en plass til Shaun i startelleveren, og når de gjør det kommer de ikke til å klare å sette ham ut av laget, sier Keegan til BBC.

Også Crystal Palace-spiss Andy Johnson ligger an til å få prøve seg på A-landslaget for første gang, mens Arsenal-stopper Sol Campbell må stå over grunnet skade.

Sven Göran Eriksson offentliggjør troppen lørdag kveld.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere