RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TOK KONTAKT: Svein-Erik Edvartsen tok selv kontakt med Indre Østland Fotballkrets, men får ikke dømme i 3. divisjon eller på et lavere nivå.
TOK KONTAKT: Svein-Erik Edvartsen tok selv kontakt med Indre Østland Fotballkrets, men får ikke dømme i 3. divisjon eller på et lavere nivå. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Edvartsen får ikke dømme i lavere divisjon heller

Dommeren Svein Erik Edvartsen får ikke dømme på toppnivå. Foreløpig får den kontroversielle kamplederen heller ikke dømme på kretsnivå, melder VG.
Sist oppdatert:

Edvartsen (37) har selv tatt kontakt med Indre Østland Fotballkrets i håp om å få dømme i lavere divisjoner denne sesongen.

Erik Bekkevold, leder av dommerkomiteen i Indre Østland Fotballkrets (IØFK), sier at Edvartsen heller ikke får dømme 3. divisjon eller på et lavere nivå.

– Det ville vært litt søkt om vi skulle ha hevet oss over Norges Fotballforbund. Så lenge han er utestengt og saken fortsett er under kartlegging av NFF, vil ikke Edvartsen bli tildelt kamper. Vi gir ingen kamper før kartleggingen er ferdig og saken løst, sier Bekkevold til VG.

Han viser til dommerbråket, der blant annet en dommer følte seg mobbet av Edvartsen. Tirsdag gjorde TV 2 et intervju med Edvartsen, der han varslet at han vil endre sin væremåte.

(©NTB)

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere