RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RBK-KLAR: Vegar Eggen Hedenstad er klar for Rosenborg.
RBK-KLAR: Vegar Eggen Hedenstad er klar for Rosenborg. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)

Eggen Hedenstad klar for Rosenborg

Nordmannen vender tilbake til norsk fotball.
Sist oppdatert:

Den norske backen Vegar Eggen Hedenstad har signert for Rosenborg. Torsdag kveld ble han presentert som ny Rosenborg-spiller. Hedenstad har fått drakt nummer to.

- Jeg er strålende fornøyd med å ha Vegar på plass her. Det er en fantastisk signering for Rosenborg, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen torsdag kveld.

Les også: Birger Meling er klar for Rosenborg

Hovedpersonen selv var også godt fornøyd med å ha signert for trønderne.

- Rosenborg er en veldig stor klubb. Det har vært aktuelt tidligere også, sier Eggen Hedenstad under pressekonferansen torsdag.

Rosenborg har vært på jakt etter en ny back siden klubben solgte Jonas Svensson til AZ Alkmaar. Nylig ble Stabæks Birger Meling signert, og nå er også Eggen Hedenstad på plass hos Rosenborg.

Hedenstad signerte for St. Pauli i 2016, men oppholdet i den tyske klubben tok altså slutt raskt. Dermed byttes bunnen av 2. Bundesliga ut med spill i toppen av Eliteserien for den tidligere Stabæk-spilleren.

Les også: Hedenstad fikk mektig møte med St. Pauli-fansen

Rosenborg har vært aktive på overgangsmarkedet så langt denne vinteren, med spillere som Jonas Svensson og Christian Gytkjær ut. Inn har Marius Lundemo, Jacob Rasmussen, Milan Jevtovic, Lukas Spalvis og Birger Meling.

Nevnte Rasmussen ble også signert fra St. Pauli.

Dortmund videre i cupen etter straffedrama:

Kanonkule senket Selnæs og Søderlund:

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere