RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

En ny Poulsen til Premier League?

Aston Villa finsikter dansk landslagsspiller.

Christian Poulsen kom til Liverpool i 2010, men den danske midtbanespilleren ble en gedigen flopp på Anfield. Nå spiller han i Frankrike.

Forhåpentlig har 27 år gamle Simon Poulsen bare navnet til felles med landsmannen. Backen kan nemlig bli den neste Poulsen i Premier League.

Finsiktet spilleren
Ifølge Voetbal International skal Aston Villa være svært interessert i å hente venstrebacken til balløya. 27-åringen spiller til daglig i nederlandske AZ Alkmaar.

Villa-speider Arthur Numan skal ha finsikret dansken under 2-2-kampen mot Ajax sist lørdag.

Poulsens kontrakt med klubben går ut etter den inneværende sesongen og dansken skal ha takket nei til å forlenge, fordi han ønsker nye utfordringer.

- Vi skjønner at det blir veldig vanskelig å beholde Simon, sier AZs sportsdirektør Toon Gerbrands.

Trolig til EM
Siden spilleren vil kunne gå gratis neste sommer, er det ikke urimelig å anta at AZ vil være villig til å selge ham til Villa allerede i januarvinduet. Slik sett får klubben noe igjen for spilleren.

Poulsen ble hentet til nederlandsk fotball i januar 2008 fra FC Midtjylland og var med å vinne Æresdivisjonen i 2009. AZ topper også nå tabellen i Nederland.

27-åringen har også flere kamper på det danske landslaget og er ventet å være en del av den troppen som blir tatt ut til EM-sluttspillet i 2012.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere