RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er dette greit, Bellamy?

Sist oppdatert:
Liverpool-spilleren brukte samme ord som John Terry, men uten fargen.

Chelsas John Terry kalte angivelig QPRs Anton Ferdinand for «black cunt» på fotballbanen, noe som har resultert i en politisak der Terry står anklaget for rasisme.

Nå sirkulerer en video der Liverpools Craig Bellamy med ganske stor tydelighet og sannsynlighet sender Newcastle-keeper Tim Krul følgende melding «fuck off, you dutch cunt».

Debatten har rast i England siden Terrys ordbruk mot Ferdinand og ikke minst Luis Suarez’ krangel med Manchester Uniteds Patrice Evra. Suarez har fått en straff på åtte kampers utestengelse etter å ha kommentert Evras hudfarge i nedsettende ordelag. Liverpool har fortsatt mulighet til å anke straffen.

FA har foreløpig ikke tatt tak i Bellamys utbrudd, sannsynligvis fordi der er akseptert å kalle noen «dutch» i motsetning til «black».

En video av Bellamys utbrudd ligger på YouTube og spres via Twitter og Facebook.

Se utbruddet her:

HTML EMBED

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere