RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Fansen forstår ikke Aquilani-vraking

Sist oppdatert:
- Aquilani har faktisk vært en av Liverpools beste i oppkjøringen, mener supporterleder.

Liverpool-fansen forstår ikke hvorfor Aquilani ikke for sjansen.

På Liverpool.no er sine nettsider det blitt gjennomført en undersøkelse om hvilke spillere som de helst ville ha med i startoppstillingen. Her kan man stemme på hele 15 spillere som ikke startet sist kamp. Aquilani har fått hele 54 % av stemmene. For å sammenligne har nestemann på listen, Dirk Kuyt, fått 19,8 % av stemmene.

Fredag klokken 16.30 hadde hele 12000 personer stemt i undersøkelsen.

Var god mot VIF
Styreformann i Liverpools skandinaviske supporterklubb Pål Møller sier til Nettavisen at han tror grunnen til Aquilanis gode tall på undersøkelsen skyldes bra spill i oppkjøringen. Han mener at fansen unner Aquilani en ny sjanse til å innfri forventningene til ham.

- Spesielt i kampen mot Vålerenga da han kom inn som innbytter og bidro sterkt offensivt og imponerte med flere gode involveringer kan være grunnen til at Aquilani er ønsket i startoppstillingen av Liverpools norske supportere, sier Pål Møller.

Og utdyper videre:

- Aquilani har faktisk vært en av Liverpools beste i sesongoppkjøringen.

Stoppet låneavtale
Aquilani har vært linket bort denne sommeren og det har vært meldt interesse fra klubber i Italia. Under fjorårssesongen var Aquilani utlånt til Juventus. Nå har Fiorentina vært på banen og prøvd å få til en låneavtale. Fiorentina ble enige om en låneavtale med Liverpool. Avtalen var egentlig i boks da Aquilani tok en helomvending og krevde en permanent overgang.

Fiorentinas transfer-sjef Pantaleo Corvino er skuffet over Aquilanis beslutning.

- Vi ble enige med Liverpool og Aquilani om en låneavtale, men så forlangte spilleren en permanent overgang, uttaler Corvino til Football Italia.

Aquilani selv har insistert på å bli i Liverpool og gjøre sitt beste for å etablere seg i Liverpools startellever.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere