RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Follo-spillere møter Liverpool

Sist oppdatert:
Vålerenga henter inn forsterkninger fra «Rosenborg-dødaren».

Vålerenga er inne i et tett kampprogram om dagen. I tillegg til å spille både seriekamper og europacupkamper skal de møte Liverpool mandag kveld.

Det kom tydelig frem at Vålerenga-spillerne hadde tunge bein i oppgjøret mot Molde lørdag kveld. Oslo-laget hang ikke med da moldenserne skrudde opp tempo.

Nå henter de forsterkninger - fra «RBK-dødaren» Follo FK.

De fire Follo-spillerne Benjamin Dahl Hagen, Patrik Karoliussen, Jens Skogmo og Fitim Azemi skal alle spille for Vålerenga i treningskampen mot Premier League-giganten.

– De fire skal være med mot Liverpool fordi Vålerenga er i en situasjon hvor de har veldig mange kamper på kort tid. Og relasjonen mellom VIF og Follo FK gjør at disse gutta får denne muligheten, sier Follo-trener Hans-Erik Eriksen til Østlandets Blad.

Follo-spillerne fikk beskjed lørdag kveld etter at de hadde kommet hjem fra et forsmedelig tap mot Lillehammer. Meldingen om at de skulle få være med ble en gedigen opptur, i hvert fall for Liverpool-supporter Patrik Karoliussen.

– Dette blir helt sinnssykt! Jeg skulle egentlig ha sett Liverpool live for første gang mandag, men i stedet får jeg møte dem. Det kommer til å bli helt enormt, og en opplevelse for livet, sier Karoliussen.

Kampen spilles for øvrig på Ullevaal stadion mandag kl. 19:00.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere