RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Xabi Alonso, Liverpool.
Xabi Alonso, Liverpool. Foto: AFP/Scanpix

Glad for Lampards unnskyldning

Liverpools Xabi Alonso blir borte fra fotballen i minst seks uker. I dag takker spanieren Chelseas Frank Lampard for hans personlige unnskyldning etter den harde taklingen.
Sist oppdatert:

De første undersøkelsene viser at den spanske midtbanespilleren har brukket et bein i ankelen, og at han er uaktuell for spill i minst seks uker.

- Jeg vet jo at slikt som dette skjer i fotball. Jeg er fattet, men synes selvsagt det er kjempesynd, sier Alonso til den spanske avisen AS.

- Jeg er skuffet fordi ting gikk svært bra nå. Vi ble stadig bedre, og hadde tre strake seirer.

- Det var en hard takling fra Frank Lampard mot standfoten min. Det er velkjent at det spilles en hard og fysisk fotball i Premier League, og denne gangen var det min tur. Frank ringte meg om kvelden etter kampen for å beklage, og vi snakket sammen en god stund. Han sa det ikke var meningen å skade meg, og jeg må bare takke for unnskyldningen, sier midtbanestjernen.

Det er ennå ikke avgjort om Alonso må opereres for ankelskaden.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere