RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide: - Storm i et vannglass

Sist oppdatert:
Steffen Iversen ville være med det norske landslaget til Midtøsten. Landslagssjef Åge Hareide mener saken er blitt til en storm i et vannglass.

- Ja, jeg synes det. Steffen trenger hvile, også mentalt. Han ville være med selv, men i samråd med Kjetil Rekdal ble vi enige om at han skulle bli hjemme. Det er ingen som har så mange konkurranser som fotballspillere, og det er bedre at han er i form mot Moldova (VM-kvalik) enn mot Kuwait, sier Hareide til TV 2 Nettavisen.

Kritikk-tog
Hareide gikk tidligere ut i Dagsavisen og uttrykte skuffelse over at Steffen Iversen ikke var i god nok form til å være med på Midtøsten-turen, der Norge skal møte Kuwait (22/1), Bahrain (25/1) og Jordan (28/1).

Toppidrettsjef Jarle Aambø og ikke minst kvinnelandslagets Ragnhild Gulbrandsen (27) kastet seg på kritikk-toget. Gulbrandsen mener et slikt forfall aldri ville forekommet på kvinnelandslaget.

«Selv om vi ikke mottar millionbeløp for å bruke dagene våre til å spille playstation og poker, innehar vi en viss stolthet for det vi gjør», skrev hun i et innlegg på nettsidene til Trondheims-Ørn.

Støtter Vålerenga
Kritikerne ble så mange at Vålerenga gikk ut og forsvarte Iversens forfall. Og landslagssjef Hareide støtter Oslo-klubben.

- Det har vært veldig mye mas på ham i vinter, ikke minst mentalt, poengterer Hareide, og sikter til den usikre kontraktsdiskusjonen Iversen befant seg i før han signerte en ettårsavtale med Vålerenga.

- Hvordan er din egen form?

- Jeg er i kjempeform! Jeg har hvilt meg i form, og går mot en formtopp nå, ler Hareide.

Daniel Braaten og Jan Gunnar Solli meldte for øvrig forfall til turen etter tirsdagens Rosenborg-kamp mot Maspalomas. Ifølge Hareide skyldes det strekkskader de fikk i 5-0-seieren.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere