RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/Pa Photos

Her brister håpet for Wolves

Sist oppdatert:
Arsenal avgjorde kampen på et kvarter og nå ser det stygt ut for Wolves.

WOLVERHAMPTON - ARSENAL 0-3:

Wolverhampton var avhengige av en positiv opplevelse i møte med Arsenal etter seks kamper uten et eneste poeng og med strak kurs mot Championship.

Bunnlaget i Premier League sliter tungt i bunnen av Premier League og har sluppet inn flere mål enn noen andre lag i den engelske toppdivisjonen denne sesongen.

Avgjorde på et kvarter
Håpet om å få med seg noe som helst ble imidlertid drept allerede etter åtte minutter da Sebastien Bassong fikk marsjordre etter å ha lagt Theo Walcott i bakken innenfor sekstenmeteren.

På straffesparket var Robin van Persie like nådeløs som dommer Neil Swarbrick, ventet ut keeper Hennessey og chippet ballen vakkert midt i mål.

Med det satte nederlenderen inn sitt 34. mål for sesongen - like mange som hele Wolverhampton har scoret i ligaen.

Bare minutter senere gikk det fra vondt til verre for hjemmelaget da Theo Walcott igjen løp fra ulvenes forsvarsspillere. Denne gangen ble han ikke hindret og satte selv inn 2-0 for Arsenal.

Wolves på vei ned
Aaron Ramsey var nok lysten på å vise at han vet hvor målet står etter kjempemissen mot Manchester City i helgen. Også mot Wolves fikk han en stor mulighet, men waliserens skudd ble blokkert før han slo vekk ballen i et forsøk på å finne Yossi Benayoun.

Benayoun skulle uansett få sin mulighet senere i kampen. Med 20 minutter igjen å spille mottok isrealitten ballen fra Alex Song og klinte ballen i korthjørnet fra utenfor sekstenmeteren og hamret dermed den siste spikeren i kista.

Arsenal tok dermed sin niende seier på de ti siste kampene, mens Wolverhampton virker fortapt i bunnen av tabellen.

Neste hinder for Arsene Wengers menn er hjemmemøte med Wigan. Wolverhampton reiser til Stadium of Light for å møte Sunderland i en kamp laget er nødt til å vinne.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere