RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Englands «B-gjeng»

Sist oppdatert:
Englands landslagssjef Steve McClaren tok fredag ut «B-gjengen» som møter Albania i vennskapskamp 25. mai.

Kampen blir spilt på Burnleys hjemmebane Turf Moor fredag 25. mai med avspark klokken 20.00.

- Må holde spillerne i form
Og selv om det kun er snakk om en B-tropp, er kjente spillere som Manchester Uniteds Alan Smith, Manchester United-aktuelle Owen Hargreaves og Aston Villa-stopperen Gareth Barry med i troppen.

- Med så lang tid etter sesongslutt i Premier League til EM-kvalifiseringskampen mot Estland 6. juni, er det viktig for meg å arrangere denne kampen for å holde spillere som ikke er involvert i FA-cupfinalen eller Mesterligafinalen i kampform, forklarer McClaren overfor Det engelske fotballforbundets (FA) hjemmeside.

- Vi møter dessuten Brasil til storkamp på Wembley 1. juni, og jeg forventer at spillerne fra Chelsea, Liverpool og Manchester United spiller i den, sier landslagssjefen.

Smith endelig tilbake
Alan Smith er tilbake for England etter han nylig kom tilbake i spill etter å ha slitt med skader de siste to sesongene.

- Det er veldig godt å ha Alan Smith tilbake i Englands tropp etter hans fryktelige skade. Han har jobbet veldig hardt for å komme tilbake og har vist stort pågangsmot og tålmodighet for å komme tilbake i form. Og jeg mener han har spilt veldig godt etter at han kom tilbake for Manchester United, mener Steve McClaren.

Tottenham er den største bidragsyteren til Englands B-lag. Hele seks spillere fra London-klubben er tatt ut i troppen.

Savner du noen spillere i McClarens B-tropp? Ta debatten med andre fotballfans i kommentarfeltet under!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere