RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jon Super (AP/Scanpix)

Hernandez vurderte å legge opp

Sist oppdatert:
- Jeg begynte å spørre meg selv om dette var veien Gud ville jeg skulle gå, sier United-spissen.

Javier Hernandez har vært en braksuksess på Old Trafford. I sin første sesong i Manchester United scoret han 13 mål på 27 kamper i Premier League, og denne sesongen har han scoret fire mål på ti kamper.

Nå avslører mexicaneren at han vurderte å gi seg med fotball da han spilte for Guadalajara Chivas i 2008.

- Lei fotball
- Det var for cirka tre år siden, og jeg begynte å spørre meg selv om dette var veien Gud ville jeg skulle gå. Jeg spilte nesten ikke fotball og jeg var på reservelaget. Unge gutter kom foran meg i køen, og det gjorde at jeg ble lei meg. Jeg ble til og med lei fotball, sier Hernandez ifølge The Mirror.

- Jeg snakket mye med mine foreldre, besteforeldre, søsteren og kjæresten min, og de hjalp meg med å forstå at det er dette jeg skal holde på med. Nå vet jeg at jeg er en heldig gutt, og jeg er glad jeg bestemte meg for å fortsette å spille. Den erfaringen lærte meg mye, forteller Hernandez.

Etter å ha kommet seg tilbake på førstelaget til Guadalajara Chivas, begynte ting å se lysere ut for spissen. Så fikk han en telefon fra sir Alex Ferguson, og resten er historie.

- Minner om Ole
Hernandez skrev nylig under på ny femårskontrakt med Manchester United, og har etablert seg som en av Premier Leagues beste angrepsspillere.

United-manager Sir Alex Ferguson var storfornøyd med at Hernandez nå hadde undertegnet kontrakten og sammenlignet nok en gang måljegeren med Ole Gunnar Solskjær.

- Den forrige spilleren jeg kan huske at bemerket seg på denne måten så fort, var Ole Gunnar Solskjær. Javier minner meg mye om Ole, sier skotten til Uniteds nettside.

- Måten han er i stand til å skape plass og avslutte gjør han til en naturlig målscorer. Han jobber alltid hardt og er en populær gutt i troppen, sier Ferguson.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere