RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iversens Italia-tur utsettes

Vålerenga må smøre seg med tålmodighet før de får vite om Steffen Iversen blir med videre. Spissens fremtid blir ikke avgjort på et par uker ennå.
Sist oppdatert:

Før jul ble det kjent at flere italienske klubber, blant dem Lazio og Fiorentina, skulle være interessert i trønderen. Den tidligere Spurs- og Wolves-proffen skulle etter planen møte representanter for klubbene denne uken, men nå er møtene utsatt.

- Det blir ingen møter denne uken, fordi jeg skal til USA og Steffen skal noen dager til et sted der det er varmt, sier Iversens rådgiver, Christian Eidem, til VG.

- Vi skal møte italienerne trolig neste uke. Kanskje blir det tatt en avgjørelse da, legger han til.

I tillegg til de italienske lagene skal også klubber i Portugal og Hellas være interessert i 28-åringen. Det er heller ingen hemmelighet at Vålerenga svært gjerne vil ha helten fra høstsesongen med videre. I går ble det kjent at Oslo-klubben sparer nummer 16 til Iversen har reservert drakt nummer 16 til trønderen - i tilfelle han bestemmer seg for å bli.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere