RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Jager Hargreaves fortsatt

Sist oppdatert:
Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, jobber fortsatt intenst med å hente Owen Hargreaves (25) til Old Trafford-klubben.

United, som sesongdebuterte i fantastisk stil med en 5-1-seier over Fulham søndag ettermiddag, har vært på jakt etter flere midtbanespillere i hele sommer. Michael Carrick er foreløpig den eneste forsterkningen Ferguson har klart å lande.

Klart nei fra Bayern
Nylig ble interessen for Owen Hargreaves kjent, men Bayern München har samtidig gjort det klokkeklart at det ikke er aktuelt å selge engelskmannen. Og Ferguson innrømmer at United fortsatt jobber med å hente Hargreaves til England.

- Vi prøver hardt, men Bayern virker veldig sta. Det kan jeg forstå, og vi kan bare gjøre vårt beste. Det kommer vi til å fortsette med også, fordi vi forsøker å bygge en sterk stall av spillere, sier han til BBC Sport.

Bayern la ut en kort melding på sine hjemmesider i helgen, der det sto følgende:

- Bayern har ikke hatt forhandlinger med Manchester United. Klubben har heller ingen intensjoner om å begynne forhandlinger når det gjelder Owen Hargreaves. Bayern München har offisielt bedt Manchester United om å avslutte sin jakt på Owen Hargreaves.

Utelatt av troppen
Hargreaves spilte for England da de vant 4-0 over Hellas i forrige uke. Han har vært i Bayern München siden 1997. Han har vunnet fire serietitler med klubben siden den gang, og også vunnet Champions League.

25-åringen ble for øvrig utelatt av Bayerns tropp som møtte Bochum søndag, en kamp Bayern vant 2-1.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere