RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Kan flytte Godset til Oslo eller Skien

UEFA stiller strenge krav til Marienlyst.

Strømsgodset står i fare for å måtte spille E-cup på Ullevaal eller i Skien.

UEFA har en rekke krav som må tilfredsstilles før seriemesterne får spille hjemme på Marienlyst i E-cup neste år.

- Jeg tror det er få som vil se Godset spille Champions League på Ullevaal, sier Drammen-ordfører Tore Opdal Hansen til Drammens Tidende.

Kommunen eier Marienlyst. I samarbeid med klubben jobbes det med å tilfredsstille UEFA-kravene. Viktigst blir å løse antall sitteplasser. Det må økes fra 7544 til minst 8000. I tillegg må de 1044 ståplassene i Klokkesvingen (bak det ene målet) gjøres om til sitteplasser.

I tillegg må det blant annet være 100 seter på pressetribunen (50 med bord), 200 kvadratmeter arbeidsrom til minst 75 pressefolk, 25 kommentatorplasser, 75 plasser i pressekonferanserom, tre toaletter med seter i garderobene og 100 VIP-seter til motstanderlaget.

- Jeg frykter det ikke ordner seg, men tror det er såpass mye positive krefter og velvilje i Drammen at det kommer til å skje, sier Godset-trener Ronny Deila til DT.

Neste sesong skal Strømsgodset spille kvalifisering om spill i mesterligaen. Mislykkes en der, er det muligheter for spill i europaligaen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere